558familycurmi

  • Hedge End, United Kingdom

Overview

  • Founded Date December 5, 1996
  • Sectors Education Training
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 52

Company Description

Monet sivustot käyttävät kahta stud-muotoa erikseen, jossa yksi muoto pelataan kiinteästä summasta ja toinen potille. Jotkut online pokeri sivustoja yhdistää holdem kanssa stud. Näissä peleissä ensimmäinen panostuskierros määrittää, onko vähimmäispanos panostettu koko turnaukseen vai koko otteluun. Jos ensimmäinen kierros on potin raja-arvo, ensimmäinen potti jaetaan pelaajien kesken Holdem-pelien tavanomaisen 1:1 -suhteen mukaan.

Näitä yhdistelmiä kutsutaan yleensä “Hole Card Holdem” tai “Fixed Limit Holdem”. Nämä potit voivat olla ensimmäisten kahden kierroksen aikana panostettuja aloituspanoksia tai ne voivat olla summa, jonka pelaajat voivat panostaa toisen kierroksen jälkeen. Jos ensimmäinen kierros on kiinteän summan turnaus, molemmat stud-muodot käyttävät samaa panosta riippumatta siitä, kuinka monta kierrosta vedonlyöntiä on.

Tämä voi vähentää potin voittamiseen tarvittavien käsien määrää ja tehdä siitä suhteellisen hitaamman pelin, varsinkin pelin alussa, kun kädessä on vähemmän riskialttiita rahaa. Molemmissa tapauksissa tavoitteena on rakentaa joukko korkealaatuisia kortteja, joita kutsutaan suoraksi, juoksuksi tai flushiksi. On olemassa useita eri muunnelmia Stud, kuten näet muissa osissa tämän sarjan. “Hole Card Stud” -pelissä oletetaan, että on satunnainen mahdollisuus, että yksi kortti tulee lautaselta.

Jotkut Stud-muunnelmat antavat pelaajille mahdollisuuden “pakata” aikaisin, mikä tarkoittaa, että he eivät sitoudu käteen rahaa, ennen kuin he näkevät korttinsa. Pokeripelit ovat myös helppokäyttöisiä. Ei ole rajoituksia siitä, missä voit pelata pokeria verkossa. Jos lataat Poker Game -ohjelmiston tietokoneellesi, sinun tarvitsee vain pelata peliä milloin haluat. Sinun ei tarvitse olla kotona pelata. Tärkeimmät asiat, jotka sinun täytyy tarkistaa ovat.

Kuinka tervetullut se on uusille? Sen on oltava helppokäyttöinen, muuten se jättää pelaajat pois. Kuinka ystävällinen sivusto on? Voiko sitä helposti ajaa ilman, että olet geek? Kuinka luotettava sivusto on? Sivuston käyttämä ohjelmisto – kuinka hyvin ohjelmisto toimii? Mitä pelejä on tarjolla? Tarkista, playpokerfinland.com että se kattaa kaiken, mitä haluat pelata. Jos saat usein valituksia, on todennäköisesti jotain vikaa kyseisellä sivustolla. Onko mitään erityisiä ominaisuuksia, joita menetät, jos menetät?

Jotkut pelaajat valittavat pokeri sivuston ongelmista, mutta tämä riippuu siitä, kuinka paljon he pitävät tietystä sivustosta. Kun et voita, menetät panoksesi. Kun viisi korttia ja vastustajan viisi korttia vastaavat, sinun on kutsuttava panoksesi. Sinulla on viisi korttia kädessäsi aluksi ja yrität sopia viisi korttia viiteen vastustajan kädessä, yhteensä kaksikymmentä korttia. Termi “Holdem” tai “Holdem Poker” tarkoittaa juuri sitä. Nämä ehdot määrittelevät, mikä on oikeutesi voittoihin, jos voitat vastustajasi pokerissa.

Termit voivat vaihdella sivustosta toiseen, mutta ne ovat yleensä hyvin yksityiskohtaisia. Näitä oikeuksia löydät sivuston tietosuojakäytännöstä otsikon alla, jossa ne on lueteltu säännöinä tai ehdoina. Jos pelaat online-pokerisivustolla, sinun on noudatettava sen sääntöjä ja määräyksiä, kun päätät lyödä vetoa.

Top Promo